Norges hyggeligste murer 2019 er kåret

Murer Therese Anderson fra Randaberg ble i dag kåret til Norges hyggeligste murer under Boligmessa på Fornebu.

Therese Anderson fra Randaberg ble i dag kåret til Norges hyggeligste murer.

Norges hyggeligste håndverker er et initiativ fra håndverkerbransjen for å skape større stolthet og engasjement for håndverksyrkene. Det er tredje gang kampanjen arrangeres. Engasjementet har vært enormt, og juryen fikk en svært vanskelig jobb med å peke ut de aller hyggeligste håndverkerne blant 21 finalister.

– Det finnes enkelte personer som rett og slett omtales som svært hyggelige. Disse unike personene er midt i kjernen av vår konkurranse. Therese er definitivt en av disse hyggelige og svært dyktige fagfolkene vi slipper inn i hjemmene våre, sier jurymedlem Christel Borge, administrerende direktør i mobilselskapet Dipper i en pressemelding.

Therese Anderson har vært murer i 12 år. Hun ble nominert av en kunde hun hadde lagt fliser over kjøkkenbenken for. Hun er svært glad for å gå helt til topps i kåringen.

– Det er helt magisk, rett og slett bare fantastisk. Det er så gøy at kunder, noen du ikke har kontakt med utenom jobben, har gått inn og nominert meg, det er fantastisk rørende, sier Anderson.

Hey’di er bransjesponsor for murer-kategorien i kåringen, og synes Therese er en flott rollemodell for murerfaget.

– Gratulerer så mye til Therese, hun viser hvor utrolig mange muligheter det finnes for de som ønsker å velge murerfaget. Spesielt innen vårt fag, som har såpass lav rekruttering er mulighetene enormt mange. Å være hyggelig og imøtekommende, det skaper tillit. Derfor er vi kjempeglade for å ha fått en så flott rollemodell i Therese, sier salgs- og markedsdirektør i Hey’di, Kenneth Antonsen.

Anderson synes Norges Hyggeligste Håndverker er en viktig konkurranse for hele bransjen:

– Det finnes så mye rart der ute, for det er dessverre mange useriøse aktører. Derfor er det så viktig at de som er flinke og har yrkesstolthet blir fremhevet. Det trengs virkelig, sier Anderson.

Juryen trekker frem de svært gode tilbakemeldinger fra Andersons kunder.
– Therese er alltid like blid, pålitelig, effektiv og nøyaktig, noe kundene som har nominert henne bekrefter. Alle utfordringer møtes med gode løsninger. Therese er en ren superwoman, sier jurymedlem Håvard Bungum, administrerende direktør i Mittanbud.

Vinneren av Norges hyggeligste håndverker og vinnerne i de syv ulike bransjekategoriene ble avgjort 14. september under Boligmessen på Telenor Arena.

Vinnerne av Norges hyggeligste håndverker 2019:
Nasjonal kåring og kategori rørlegger: Camilla Cox Barfot, Fredrikstad
Norges hyggeligste lærling: Didrik Berg Haltvik, Trondheim
Norges hyggeligste snekker/tømrer: Emil Andre Gudøy Pettersen, Svolvær
Norges hyggeligste elektriker: Kasem Youssef, Oslo
Norges hyggeligste maler: Jan Egil Andreassen, Kirkenes
Norges hyggeligste murer: Therese E. Anderson, Randaberg
Norges hyggeligste anleggsgartner: Linn Jeanette Alexandersen (åpen kategori), Arna

Del dette på:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA ImageChange Image