18 murere nominert til Norges hyggeligste håndverker

1 650 håndverkere fra alle landets fylker er nominert til den gjeve tittelen Norges hyggeligste håndverker. Hittil er 18 murere nominert. Nå oppfordrer Hey’di til å nominere flere.

Spent publikum før kåringen i 2018.

– Håndverkere fra hele Norge konkurrerer om å bli kåret til Norges hyggeligste håndverker 2019. Blant murerne er det foreløpig Rune Pedersen som ligger best an med 390 stemmer, sier Kenneth Antonsen, salgs- og markedsdirektør i Hey’di AS, som er hovedsponsor for murerkategorien.

Topp 10-liste over murere med flest stemmer:

1. Rune Pedersen fra Oslo. Jobber i SolliJohansen Mur og Betong
2. Ole Marius Martinussen fra Steinkjer i Trøndelag. Jobber i Ketil Hansen
3. Oddvar Johannessen fra Sandefjord i Vestfold. Jobber i Murmester Oddvar Johannessen AS
4. Therese E. Anderson fra Randaberg i Rogaland. Jobber i CCD Eiendomtjenester
5. Øyvind Møldrup fra Bergen i Hordaland. Jobber i Murmester Øyvind Møldrup
6. Øystein Torsvik fra Oslo. Jobber i Vest Byggteknikk AS
7. Kjetil Berge fra Sandefjord i Vestfold. Jobber i Murerfirma Berge & Gjertsen AS
8. Ole Kristian Hovi Grønolen fra Kristiansand i Vest-Agder. Jobber i Murmester Lindgren AS
9. Jonas Holberg fra Levanger i Trøndelag. Jobber i Joramo og Holberg Mur AS
10. Arne Edvin Holm fra Levanger i Trøndelag. Jobber i Flis og Murservice AS

Rune Pedersen ble nominert av Torild Pedersen som skriver følgende i nominasjonen:

«Rååååå forskalingssnekker og har gode resultater hvor enn han jobber. Terningkast 6.»

Jakter på de gode historiene
Kampanjen Norges hyggeligste håndverker er et felles initiativ på tvers av håndverkerbransjene for å skape stolthet og engasjement for yrkene. Det kåres vinnere i syv underkategorier: lærling, murer, maler, snekker/tømrer, elektriker, rørlegger, samt en åpen kategori. Aller høyest henger tittelen «Norges hyggeligste håndverker 2019» som går på tvers av alle kategoriene.

– Gjennom kampanjen kommer det morsomme og rørende historier om håndverkere som strekker seg litt lenger for at kundene skal bli fornøyde. Vi hører historier om murere som alltid møter opp med et smil og som har kunden i fokus, sier Antonsen.

Oppfordrer til å nominere flere murere
Vinneren kåres lørdag 14. september, og det er mulig å nominere kandidater frem til midten av august.

– Vi vet at Norge har mange dyktige og hyggelige murere, og vi vil gjerne se enda flere murere i denne kåringen. Målet bør være at det er minst én murer på den totalt topp 10-listen. Så gå inn og nominer hyggelige murere og gi en stemme til de som allerede er nominert, sier Antonsen.

Norges hyggeligste håndverker er et initiativ fra Dipper og Mittanbud og gjennomføres i samarbeid med Renault, BNL, Mesterbrev, TOOLS, Jotun, Boligmessen, AF Gruppen, Hultafors, Elko, Hey’di, Oras og Samsung. Kampanjen ble startet i 2017 og gjennomføres nå for tredje år på rad.

Vinneren kåres i samarbeid med en fagjury under Boligmessen på Telenor Arena lørdag 14. september. Kriteriene for å vinne konkurransen er en kombinasjon av faglig dyktighet, stemmer, engasjement, service og gode kundeopplevelser.

Alle kan stemme og nominere her.

Del dette på:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA ImageChange Image