Nær påmeldingsfrist for Brick Award 2020

Wienerberger inviterer til sin årlige Brick Award – konkurransen om de beste teglprosjektene – uavhengig av teglleverandør. Finnes det norske prosjekter som bør inn i denne konkurransen? Da nærmer påmeldingsfristen seg raskt.

Konkurransen arrangeres hvert 2. år og det nomineres prosjekter fra hele verden. I 2018 var deltagelsen rekordstor, med over 600 påmeldte prosjekter fra over 50 land. Brick Award er en uavhengig pris, det vil si at det ikke er en forutsetning at det benyttes materialer fra Wienerberger for å delta.

Brick Award deles ut i fem kategorier: «Føle seg hjemme», «Bo sammen», «Arbeide sammen», «Dele offentlig rom» og «Bygge «Ut av boksen»».

Et internasjonalt sammensatt panel av arkitekturjournalister og -anmeldere nominerer 50 prosjekter til Brick Award 2020. En internasjonal jury av arkitekter vil utnevne fem vinnere, en i hver kategori, samt vinneren av Grand Prize. Brick Award gir i tillegg til internasjonal annerkjennelse en pengepremie på 7000 Euro til vinneren av Grand Prize og 5000 Euro til de andre kategorivinnerne. De 50 nominerte prosjektene blir presentert i boken Brick 20.

Påmeldingsfristen er 9. april 2019.

Del dette på:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA ImageChange Image