NML utvider staben med fagkonsulent

En fagkonsulent som kan faget både praktisk og teoretisk søkes av NML. Foto: Knut Randem.

Norske Murmestres Landsforening (NML) styrker staben med faglig kompetanse fra nyttår for å kunne gi medlemmene et bedre tilbud. Bakgrunn som murmester er en klar fordel, men en teknisk utdanning etter mesterbrevet er heller ikke å forakte.

Administrerende direktør Jan Gunnar Madsen i NML er klar over at forbundet ønsker seg mye når de har satt opp ønskelisten for hvilken kompetanse de ønsker seg.
– Det spørs om vi finner dette i en enkelt person, men prøver. Det kan sikkert bli behov for noe opplæring, sier Madsen. Det er en svært allsidig person han ønsker til NMLs kontor. Stillingen blir for øvrig delt med Osloforeningen.

Begrunnelsen for å etablere denne nye stillingen er å gi medlemmene bedre oppfølging i faglige spørsmål. Faglig rådgivning, byggesak, TEK 10, våtrom, byggeledelse og sentral godkjenning er temaer Madsen mener vil falle innenfor vedkommendes arbeidsområde.

Blant kravene i annonsen er murmesterutdanning og praksis. Gjerne med påplussing av teknisk fagskole eller ingeniørutdanning, god kunnskap om murfaget, erfaring fra byggeplassledelse, prosjektkalkulasjon, kunnskap om de viktigste standardene og byggdetaljbladene og gjerne erfaring fra kursvirksomhet.

Den som ansettes vil få glede av et fagmiljø med tetthet til tilsvarende kompetanse i Byggmesterforbundet. NML og Byggmesterforbundet er samlokalisert. Også NMLs Osloforening besitter murmesterkompetanse.

Søknadsfristen for stillingen er 15. august og Madsen ønsker å ha vedkommende på plass i administrasjonen fra 1. januar 2018.

Del dette på:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA ImageChange Image