Tommy Øiongen kåret til Norges hyggeligste murer

Norges hyggeligste murer: Tommy Øiongen fra Nord-Odal, jobber i Mapei AS.

I løpet av en fem måneder langt jakt etter Norges hyggeligste håndverkere, har 1162 håndverkere fra nord til sør blitt nominert. Nå er Tommy Øiongen fra Nord-Odal kåret til Norges hyggeligste murer.

– Tommy Øiongen er brennende engasjert i murerfaget og bruker mye av tiden sin på å lære opp kunder, ansatte og ikke minst lærlinger for å bringe faget videre. Det er åpenbart at her har vi å gjøre med en håndverker som er sitt firmas aller blideste ansikt utad, sier Anette Ramstad, jurymedlem i Norges Hyggeligste Håndverker og politisk rådgiver i Byggenæringens landsforening.

Enormt engasjement
Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ fra håndverkerbransjen for å skape større stolthet og engasjement for håndverkeryrkene. Målet er å løfte fram dyktige og hyggelige fagfolk som bygger og fikser hjemmene våre. Det er andre gang kampanjen arrangeres, og engasjementet har vært enormt. Tømrer Terje Gangstø fra Bergen ble i år kåret til Norges Hyggeligste Håndverker.

– I år kårer vi også Norges hyggeligste maler, rørlegger, murer, snekker/tømrer, elektriker, lærling og en åpen kategori. Siden april har totalt 1162 håndverkere fra hele landet blitt nominerte som Norges hyggeligste håndverker, og det har kommet inn 236 000 stemmer. Kriteriene for å vinne er en kombinasjon av faglig dyktighet, service og gode kundeopplevelser, sier Ramstad.

Tommy Øiongen har lang erfaring fra murerbransjen. Han jobber som murer i Mapei AS, med hovedfokus på å lære opp kunder og ansatte i produktene til selskapet. Han er gift, har fire barn og beskrives som smørblid, svært kompetent og med et brennende engasjement for murerfaget.

– Tommy Øiongen har blitt nominert av 18 personer, og omtales på en svært positiv måte. De mange nominasjonene har engasjert juryen fra tidlig i konkurransen, uttaler Ramstad på vegne av juryen.

Del dette på:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CAPTCHA ImageChange Image