Ny rekord for Bygg Reis Deg

Vent deg mange nyheter og produktpresentasjoner på Bygg Reis Deg 2015. Her et glimt fra en Weber-demo for to år siden.

Vent deg mange nyheter og produktpresentasjoner på Bygg Reis Deg 2015. Her et glimt fra en Weber-demo for to år siden.

Årets Bygg Reis Deg profileres som en fagmesse og henvender seg først og fremst til fagpersonene. Derfor har de også kuttet ut søndag som utstillingsdag.

Midt i oktober er det klart for årets utgave av Norges største byggevaremesse i og utenfor messehallene på Lillestrøm like nord for Oslo.
Arne Markussen i Bygg Reis Deg forteller til Murmesteren at det blir ny rekord med godt over 500 utstillere. Blant disse er 122 utenlandske utstillere fra 14 nasjoner. Nytt av året er utstilling av nyttebiler. Utstillingen åpner torsdag 14. oktober og holder åpent fram til og med lørdag 17.

Mange aktiviteter
Utstillingen vil foregå både ute og inne. Begge steder med flere utstillere enn tidligere. Foruten utstillernes aktiviteter er det lagt opp flere generelle aktiviteter under messa. Det blir demonstrasjon av fallsikring, en catwalk for arbeidstøy og Tora Berger kommer med skiskytterbussen.
Skiskytterbussen blir et ikke-faglig tilbud hvor det skal være åpent for avkobling og undervisning i skyting.

Fagmesse
Bygg Reis Deg blir i år profilert som en åpen fagmesse med gratis adgang. Det betyr at også andre enn fagfolk slipper inn. Det er heller ikke nødvendig med invitasjon i år.
Markussen forteller at søndagen er kuttet ut som utstillingsdag som et ledd i denne omprofileringen og fordi dette er dagen med færrest besøkende.
BMC har i følge en pressemelding allerede holdt på med konkurranser en stund.
– Alle som deltar i våre konkurranser har muligheten til å vinne flotte premier. Vinnerne trekkes på messens siste dag, lørdag 17. oktober, sier daglig leder Gunnar Fantoft i BMC.
En av hovedpremiene er en reise til Las Vegas som kombinerer både faglig og sosialt innhold.
For halvannet år siden omtalte bladet murmester Borgar Løbergs satsning på pumper. Denne virksomheten har vokst og er samlet i firmaet Nordic Pumpe Systemer AS (NPS). I år deltar firmaet for første gang på Bygg Reis Deg. NPS har forhandleravtale med det tyske selskapet PFT, som produserer maskiner og teknologi knyttet til produktivitetsfremmende utstyr som pumper og sprøyter for blant annet murbransjen.
Glava skriver i et nyhetsbrev at de vil bruke messa til å presentere sine nyheter, deriblant Glava Pluss System som skal egne seg godt både til rehabilitering og nybygg.
På utstillerlista finnes en rekke andre utstillere med relevant produkter og tjenester for murerbransjen. Du finner en komplett og oppdatert liste på www.byggreisdeg.no.

____________________________
Tekst og foto: Knut Randem

Del dette på:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CAPTCHA ImageChange Image